• Suomeksi
  • In English

Patrik 8.10.2010

Suomalaisnuorukaiset Albaceten EM-finaaliin

Kaudelle 2010 avoimeksi Honda NSF100 CUP -luokaksi muuttuneen Ajo Motorsport MiniGP Academy:n viitoittama polku ulkomaisiin sarjoihin jatkuu. Suomen Honda -maahantuojan Oy Brandt Ab:n tuella EM-finaaliin Albaceteen 24.10. on kutsuttu kaksi kotimaan NSF100 -luokassa kunnostautunutta kuljettajaa.

Klaukkalalainen 9-vuotias Patrik Pulkkinen ja Helsingin 13-vuotias Sami Laaksonen matkaavat innokkaina testaamaan vauhtiaan Albaceten "Eurofinaaliin".
 
 Pulkkinen ja Laaksonen ovat jakaneet kotimaan radoilla kuluneella kaudella ajettujen NSF100 -luokan kilpailuiden voitot keskenään, ja vauhti myös Pohjoismaisella tasolla on ollut kohdallaan. Nuoresta iästään huolimatta Ajo Motorsportin Junior Project -kuljettaja Pulkkinen aloitti kansainvälisen kilpailijauransa jo viimesyksynä, kilpailtuaan Motegissa ajetussa Honda NSF100 Trophy finaalissa Suomen Hondan ja Arain maahantuojan Oy Brandt Ab:n tuella.
 
 Albaceten EM-finaali televisioidaan useaan Euroopan maahan, ja samana viikonloppuna ratkeavat road racingin pääluokkien kaikki Euroopan mestaruudet n. kerrasta poikki systeemillä. Uusi EM-järjestelmä on nyt käytössä toista vuotta. 

Siirry sivun alkuun
 
Facebook Instagram @finpostman Twitter @finpostman


PeugeotMCSaxoprint Kymiring Jepit