• Suomeksi
  • In English

Patrik 12.11.2009

Patrik Pulkkinen, 8, ajaa Japanissa Motegin finaalissa

Patrik Pulkkinen, 8, ajaa Motegin finaaliissa

Ajo Motorsport MiniGP Academy -kuljettaja, klaukkalalainen 8-vuotias ratamoottoripyöräilijä Patrik Pulkkinen on kutsuttu Hondan kilpailuosasto HRC:n järjestämään NSF100 Trophy -maailman finaaliin Motegin GP-radalle.

Honda NSF100 Trophy -maailmanfinaali ajetaan 22.-23. marraskuuta. Suomalaisosallistujia maailmanfinaalissa on tänä vuonna toista kertaa, kun vuosi sitten finaaliin kutsuttiin Ajo Motorsportin MiniGP Academyn voittaja Eemeli Lahti.

Mukaansa Motegiin Patrik saa Arai-tuotepäällikkö Pekka Veräväisen luovuttaman erikoismaalatun kypärän. Kypärän maalauksella MiniGP Academy -yhteistyössä vahvasti mukana ollut Brandt juhlistaa Hondan 50-vuotista taivalta Suomessa.

Motegin maailmanfinaali on Hondan ja HRC:n tapa kiittää ja palkita lahjakkaita Honda NSF100 -pyörillä eri maiden sarjoissa ja ohjatuissa tapahtumissa ajavia ratamoottoripyöräilijöitä, ja Honda kutsuukin tapahtumaan kuljettajia ympäri maailman.

Viime vuonna suomesta mukana ollut Lahti oli oman lähtönsä kahdeksas ja samalla paras ei-japanilainen kuljettaja tapahtumassa.

Siirry sivun alkuun
 
Facebook Instagram @finpostman Twitter @finpostman


PeugeotMCSaxoprint Kymiring Jepit